Bedrijven

Waar ze dan ook werken, geef uw medewerkers een unieke ervaring

Werknemerservaring en welzijn op de werkplek zijn de belangrijkste ingrediënten van de toekomstige nieuwe werkplek.Of uw personeel nu vanuit kantoor werkt of van thuis. Met Ask Nestor hebben uw medewerkers eenvoudig toegang tot hun diensten, nieuws en evenementen, gebouwinformatie en persoonlijke assistentie via de app. Van het bestellen van een lunch tot het boeken van een vergaderruimte – Ask Nestor!

Wat maakt ons uniek?

1.

We zorgen voor tevreden klanten

We scoren met 98% goede of excellente reviews, met meer dan 30.000 klantvragen het laatste jaar. We maken uw huurders en medewerkers duidelijk blij. We meten dit dagdagelijks, gedreven zoals we zijn. Dat zegt genoeg!

2.

Volledige personalisatie van diensten

Uw gebouw is uniek: Ask Nestor biedt u de mogelijkheid om uw diensten volledig te personaliseren in look, inhoud en taal en om verschillende diensten in verschillende gebouwen aan te bieden.

3.

Eenvoudige en transparante tarifering

Aan u de keuze: Basic, Plus of Premium plan op maat van uw noden. Eenvoudige maandelijkse vaste prijs zodat u uw OPEX budget al jaren vooruit kan plannen. Handig toch?

Download mobiele applicatie

Een native app van hoge kwaliteit voor elk platform. Met een geheel nieuwe look en krachtige functionaliteiten is Ask Nestor de beste manier om uw medewerkers en huurders te betrekken.
Wij brengen gebouwen tot leven!